Bruce Leen opit Suomessa jo kaksitoista vuotta! Jeet Kune Do Finland

Tervetuloa Oululaisen ja Helsinkiläisen itsepuolustusta ja kamppailulajeja opettavan seuran sivuille! Jeet Kune Do Finland (JKDFI) seurassa voit harjoitella seuraavia kuutta eri lajia: Jeet Kune Do, Kali-Eskrima, Wing Chun kung fu, Muay Thai, R.I.M.A. ja nyt uutuutena myös Maphilindo Silat.

Muista myös katsoa 'artikkelit' jossa selvitetään muunmuassa hieman tarkemmin mistä JKDFI:ssä oikein on kyse.

Liity mukaan!

JKD.FI Helsinki Esittelyvideo

Lajeista, harrastamisesta ja itse seurasta löydät lisää tietoa näiltä sivuilta (Artikkelit). HUOM! Seuran curriculum siis koostuu näistä edellä mainituista lajeista joita treenataan erillisinä. Oppilas tulee kuitenkin myöhemmin huomaamaan, että nämä lajit muodostavat keskenään hyvinkin toimivan syllabuksen. Ja juuri tästä syystä suosittelemme harjoittelemaan kaikkia koulumme lajeja, jotta oppilaan tieto-ja taitotaso kehittyisi mahdollisimman monipuolisesti ja kaiken kattavasti.

Nyt kun koulumme on liittynyt myös Larry Hartsellin JKD-Grappling organisaatioon niin voi todellakin puhtain sydämin sanoa, että oppimme tulevat niin suorista lähteistä kuin mahdollista sillä myös sifu Larry Hartsell, aivan kuten guro Dan Inosantokin (kuulumme myös tähän organisaatioon) oli sijo Brucen Leen oppilaita aikoinaan.